X
    Kategori: Mobil

Zenfone 4 Pro Detayları Ortaya Çıktı!

Asus Zenfone 4 Pro için gün saymaya başlayan teknoloji tutkunları, iddialı bir telefonla karşı karşıya gelecek. Henüz tarihi verilmeyen telefonun detayları ortaya çıkmış durumda.

Bir süredir zenfone 4 Pro söylentileri ile teknoloji dünyasında yankılanmaya başlayan Asus, güncelleyecek olduğu model ile iPhone ile birlikte Galaxy S serisiyle rekabet edecek. GFX Bench’te görülen özelliklere göre Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alan cihaz, Adreno 540 GPU, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile geliyor. Arka tarafında 12 MP çift arka kamera sunacak Zenfone 4 Pro modelnde 8 MP ön kamera olacak ve cihaz Android 7.1.1 ile kutudan çıkacak.

Gfxbench’ten elde edilen bilgilere göre Zenfone 4 Pro’nun tasarımıyla ilgili olarak 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran ile gelecek. Donanım bakımından Zenfone 4 Pro, sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama barındıracak. Ayrıca microSD kart desteği, Bluetooth 4.2 ve NFC desteği vereceği de elde edilen bilgiler arasında yer alıyor. 3.600 mAh gücünde bir batarya ile gelecek olan Zenfone 4 Pro’nun Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile beğeniye sunulacak.

Cihazın fiyatı hakkında da söylentiler yok değil. İlk söylentilere bakılırsa 490 ile 650 dolar arasında bir rakamdan söz ediliyor. Bu tahminlerin gerçekleşme ihtimali ise oldukça kuvvetli.